--Categorii --Manual de Hipnoza --Manual de Hipnoza

"Manual de Hipnoza"

Invata secretele hipnozei si afla cum poti deveni un hipnotizator de succes!

Ti-ai dorit vreodata sa descoperi tainele creierului uman si sa intelegi mai bine reactiile celor din jur? Vrei sa inveti sa te controlezi mai bine, sa te automotivezi si sa te poti lasa de vicii doar prin propria vointa?

Cu ajutorul hipnozei poti face mult mai mult decat atat, din pacate lipsa informatiei necesare te impiedica sa-ti descoperi adevaratul potential.

Iata pe scurt ce vei invata din "Manualul de hipnoza"

1.Vei invata principiile fundamentale ale hipnozei, legile dupa care aceasta functioneaza.

2.Vei invata despre puterea pe care o au cuvintele asupra psihicului uman si cum le poti folosi pentru a da cuiva sugestiile dorite.

3.Vei descoperi modul in care cuvintele genereaza in mintea noastra imagini, sentimente si chiar miscari ale corpului.

4.Vei invata cum sa dai sugestii care sa provoace transa hipnotica. Vei avea la dispozitie diverse metode rapide de inducere a transei hipnotice.

5.Vei invata cum poti provoca cuiva catalepsia bratelor sau imposibilitatea temporara de a deschide ochii. Vei face asfel o mare impresie in randul prietenilor tai.

6.Vei explora imaginatia vizuala umana.

7.Vei afla cum poti da sugestii care sa afecteze echilibrul unei persoane astfel incat sa cada in bratele tale la propriu.

8.Vei invata cum poti da sugestii post hipnotice astfel incat si dupa ce a iesit din transa, subiectul sa raspunda la indicatiile date de tine in timpul hipnozei.

9.Vei afla cum te poti lasa de vicii cu ajutorul hipnozei si cum ii poti ajuta si pe altii sa renunte la ele. Renuntarea la fumat, scaderea in greutate si eliberarea de viciul mancatului in exces sau vindecarea dependentilor de alcool.

10.Vei descoperi cum sa-ti imbunatatesti performantele la invatatura sau cum sa-i ajuti pe altii sa faca acest lucru cu ajutorul hipnozei.

11.Tot cu ajutorul hipnozei vei invata cum sa iti poti aduce aminte cu usurinta de locul in care ai pierdut un obiect si cum iti poti creste considerabil sansele de a-l gasi. Vei putea ajuta si pe altii sa faca acelasi lucru.

12.Vei invata metoda regresiei de varsta. Vei putea face pe cineva sa-si rememoreze in cateva minute cele mai importante momente din viata sa.

13.Vei descoperi felul in care functioneaza creierul uman si vei intelege mai bine modul in care reactioneaza indivizii in functie de diverse imprejurari.

14.Si multe altele. Cu alte cuvinte vei descoperi tainele hipnozei si vei invata cum sa hipnotizezi.

15.In timp ce multi nu au nici cea mai mica idee despre felul in care functioneaza hipnoza tu vei profita din plin de pe urma acestor informatii puternice cuprinse numai in "Manualul de hipnoza". Nicicand nu a fost mai usor ca acum sa inveti si tu tainele hipnozei!

16.Poti folosi cele invatate in aceasta carte electronica atat pentru divertisment in cadrul unui cerc de prieteni cat si pentru motivare (a ta sau a altora), pentru cresterea performantelor sau lasarea de vicii. Aceasta este doar o mica parte a celor ce vei putea invata din acest manual.

17.Totul este explicat in limba romana si pe intelesul tuturor.

Vanzari carti in format electronic pe CD, trimise prin posta cu plata ramburs
miticaroua@yahoo.com sau
dumitru@afaceri-carti.ro
Tel. 0727768481

EditRegion5
Televizoare LCD vs. Plasma